søndag den 14. juni 2009

Møn

Som overskriften antyder, så gik turen til Møn i lørdags. Dette var langtfra planlagt, men da vi var nået til Mern af de små snoede veje, så kunne vi lige så godt lade bilen trille det sidste stykke ned til Kalvehave og videre til Møn. Først skulle vi dog lige kigge på en del af de spændede loppemarkeder vi kom forbi. Det blev til en del, så jeg glemte helt at jeg faktisk skulle have haft købt en norsk fisketaske fra 20'erne, som var til salg på et loppemarked sidst vi har på disse kanter.


Fra broen kørte vi direkte til Stege hvor vi spiste frokost. Herfra gik turen ned mod Liselund Slot, hvor vi tilbragte et par hyggelige timer. Vi var enige om at kørehjemad, men havde ikke helt besluttet os for den præcise vej. Da vi havde rundet Møns Klint og Stege endnu en gang, besluttede vi os for at køre via Kalvehave hjem. Dette blev dog pludseligt ændret da vi kom forbi en sidevej vi før havde tænkt over hvad gemte. Så vi drejede mod Store Lind og her fandt vi skiltet, som virkelig pirrede min interesse - en pil med teksten "Kong Asgers Høj".

Så bilen blev sat i fart mod denne destination, som viste sig at ligge midt ude på en mark. Udsigten fra højen var dog ikke mindre end fantastisk, da man har fuldt udsyn over broen til Kalvehave og hele Stege Bugt.


Efter en kort visit ved højen, så kom alfaen igen på arbejde og turen gik over Bogø og Farø, for igen at føre os ud på de små landeveje mellem Vordingborg og Næstved.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar