søndag den 26. juli 2009

Malmö

Nu havde Mette holdt mig ud i hele 6 måneder, så det skulle fejres med en hyggetur til Malmö. Vi havde oprindeligt planlagt at tage til Grøn Koncert, men vi syntes begge en tur til Malmö lød mere hyggeligt. Vejrguderne bekræftede da også vores valg, da det væltede ned i Næstved, allerede inden vi var kommet afsted.

På vej derover kørte vi også ind i nogle byger af heftig kaliber, men som vi nærmede os Sverige, klarede vejret op og vi kunne se ud på en næsten skyfri, lyseblå himmel. I løbet af dagen kom der kun en byge, så vejret kunne vi ikke klage over.

Vi fik shoppet en masse lækre ting, nogle mere end andre, ikke Mette??
Fik ikke selv købt så meget, ud over et lækkert ur og et sæt manchetknapper jeg faldt over i en butik der lige tiltaler mig. Deres logo er det samme som Royal Airforces, som vist her på bloggen. Alle de ting de forhandler, har det logo eller i hvert fald farverne. De forhandler så en masse forskellige mærker som Ben Sherman osv. Sjovt og anderledes.Den butik skal vi helt sikkert ind i igen på et andet tidspunkt. Har allerede aftalt af tage til Malmö igen til efteråret. Skal jo se om der er kommet noget nyt og samtidig se om kronekursen ikke holder sig stabil, så der er lidt penge at spare.1 kommentar:

  1. Fint nok Thomas med en hyggelig svenskertur. Du har da osse holdt din søde kæreste ud i ligeså mange måneder. Mon der ik sku falde en medalje af til dig på et tidspunkt. Super flot ur du har købt.

    SvarSlet